Cursusleiding

De DM MEDITATIE-CURSUS in AMSTERDAM wordt gegeven door Henk Zeilstra. Hij is fysiotherapeut/ haptonoom. Hij heeft in 2010 de beroepsopleiding voor Transcendente Diepte Meditatie* afgerond.

Henk heeft al een lange achtergrond in het lichaamsgericht werken met mensen. Echter toen hij in 2007 zijn eerste ervaring kreeg met Transcendente Diepte Meditatie was hij direct enthousiast. “Al bij mijn eerste ervaring voelde ik mijn lichaam tintelen en ervoer ik een diepe stilte en rust. Als sportman vond ik dit zeer bijzonder. Ook de weken daarna werd ik rustiger en was meer verbonden met mijn omgeving. Ik kwam meer in een flow en voelde mijn energie stromen. Het voelde niet als zweverig. Integendeel. Ik stond juist steviger in mijn werk en was meer aanwezig. Ik merk aan mijn cursisten dat ze beter met stress kunnen omgaan en ook meer levensvreugde ervaren. Het is zeer effectief tegen psychosomatische klachten. Vandaar dat ik deze meditatie graag wil doorgeven op een praktische en ervaringsgerichte manier. “

Henk is naast meditatieleraar ook werkzaam bij READE . Revalidatiecentrum Amsterdam

Henk is geregistreerd in het BIG register. (Beroepen Individuele Gezondheidzorg). Dit staat onder toezicht van de Ministerie van Gezondheid.

De opleiding van Diepte Meditatie is erkend als post HBO door het Dutch University College (DUC) en Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KNTO).


Dutch University CollegeKTNO Academie HaptonomieKNGFDiepte meditatie

cursusleiding.jpg